Σελίδες

10 Αυγ 2014

Hydrovit face care..

Γειά σας, τι κάνετε; 
Εύχομαι να περνάτε όλοι τέλεια,γιατι το καλοκαίρι άλλωστε δεν ειναι για σκοτούρες.Χαλαρώστε,απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα και μαζί με αυτά διαβάστε και τη γνώμη μας για τα προϊόντα Hydrovit..!!
Πολύ χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας μιλήσω οχι για ένα αλλα για τρία προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας!
Θα ξεκινήσω με την κρέμα που έχουμε δοκιμάσει απο αρχές καλοκαιριού και μας συνέστησε μια καλή φίλη και αισθητικός. 

Hydrovit Select Day  Emulsion
Ενυδατική κρέμα προσώπου με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Κατάλληλη για λιπαρά δέρματα,με φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνη Ε. 
Τοποθετείτε κάθε πρωί,λειτουργεί σαν βάση make up ,όπως επίσης και σαν after shave για τον αγαπημένο σας. Πολύ πρακτικό προϊόν σε σωληνάριο,χωρίς να λερώνεστε κατα την εφαρμογή,στα 50 ml . Πάρα πολυ ευχαριστημένες και οι δυο μας απο τη χρήση αυτο του προϊόντος. 


Hydrovit Anti-Acne Wash
Καθαριστικό για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα. Έπειτα απο καθημερινή χρήση περίπου ενός μήνα φάνηκε να ρυθμίζει τη λιπαρότητα,τα σπυράκια άρχισαν σιγα σιγά να υποχωρούν καθώς επίσης η έκκριση σμήγματος ήταν αρκετά λιγότερη σε σχέση με άλλες καλοκαιρινές περιόδους. 
Επιπλέον έχει ενυδατικές,επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και το βασικότερο, δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Αξίζει να το δοκιμάσετε!!


Hydrovit Eye & Lip Cream 
Και τέλος, κρέμα για την καθημερινή φροντίδα της περιοχής γύρω απο τα μάτια,τα χείλη και το μεσόφρυο.Περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C και E, έλαιο ελιάς,εκχύλισμα ροδιού, D-Panthenol και a-Bisabolol. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες για εφαρμογή πρωί ή και βράδυ. Η αλήθεια ειναι οτι δίνει μια αίσθηση αναζωογόνησης και δροσιά κάθε φορά που τοποθετείτε. 

Ευχαριστούμε πολυ την εταιρία Target Pharma για τα δείγματα που μας έστειλε γιατί έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα αλλα και καλύτερα τα προϊόντα της. 

To site της εταιρίας ειναι το εξής : http://www.targetpharma.gr/index.asp

Καθώς επίσης και η σελίδα στο facebook : 

Αυτα απο μας,τα συγκεκριμένα προϊόντα σας τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα, ελπίζουμε να τα δοκιμάσετε και θα μείνετε τοσο ευχαριστημένες όσο και εμείς!! 

Τα φιλιά μας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου