Σελίδες

5 Ιουν 2014

Sephora bronzante poudre..

Καλησπέρες.. με τούτα και με κείνα χαθήκαμε. Τουλάχιστον χαθήκαμε απο το blog μονο,όσες είσαστε μέλη στην ομάδα μας στο facebook μαθαίνατε νεάκια μας απο εκεί. 
Μπήκε το καλοκαίρι,με ωραίο καιρό,προλάβαμε κάναμε και μερικά μπάνια.. και εκεί που αρπάξαμε λίγο χρωματάκι,μας τα χάλασε ξανά ο καιρούλης. Ευτυχώς απ οτι φαίνεται αρχίζει να ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, οποτε σιγά σιγα θα συνεχίσουμε τα μπάνια ξανά...
Ο λόγος που σας γράφουμε σήμερα ειναι η πούδρα απο sephora και πιστεύω πως όσες την έχετε ήδη αγοράσει θα πρεπει να είσαστε ικανοποιημένες. Και αν δεν καταλάβατε για ποια σας μιλάω ιδου...
     

Πολύ πρακτικό προϊόν,χρησιμοποιείται και στο πρόσωπο αλλα και στο σώμα. Όπως βλέπετε έχει και καθρέφτη που σημαίνει οτι αν έχετε ενα πινελάκι ή ενα σφουγγαράκι ανα πάσα ώρα και στιγμή,ανανεώνετε. Σημείωση : δεν χωράει σε μικρά τσαντάκια γιατί ειναι λίγο μεγάλη (καλύτερα να έχετε τσάντα) . 
Είναι limited edition οπότε δεν ξέρω αν θα τη βρείτε τώρα,εγω την αγόρασα πριν περίπου ενα μήνα..Το άρωμα της όπως και το εξωτερικό της συσκευασίας,πολυ πολυ πολυ καλοκαιρινό! Έχει άρωμα πούδρας αναμεμειγμένο με καρύδα..και μόνο η τοποθέτηση της σου φτιάχνει την διάθεση,πόσο μάλλον το αποτέλεσμα. 
Τώρα που ειναι αρχή ακόμα του καλοκαιριού και δεν έχουμε μαυρίσει, την χρησιμοποιώ σε όλο το πρόσωπο...αργότερα νομίζω θα περιοριστώ μόνο στα μάγουλα.

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτο το post και θα περιμένουμε και τις δικές σας εντυπώσεις.. 

                                                           Φιλιά πολλά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου