Σελίδες

6 Αυγ 2013

It s all about eyelashes...

Γειά σας,γεία σας; 
Τι γίνεται;Πως τα περνάτε; Κάνατε αγορές τώρα με τις εκπτώσεις ή είσαστε ακόμα στην έρευνα αγοράς;
Θέμα μας σήμερα ειναι οι χρωματιστές mascara που τόσο πολυ αγαπώ και προτιμώ.



Μια σε πράσινο και μια σε μπλε απο την lovie. Πολύ οικονομικές με βολικό πινελάκι όπως μπορείτε να δείτε. Δίνουν πολύ έντονο χρώμα,αλλα όχι τόσο πολυ τον όγκο που εγώ θα ήθελα. Προσωπικά,περνάω τις βλεφαρίδες μου με μαύρη mascara και μόλις στεγνώσει με μια απο αυτές. Χαίρομαι που είναι σε θέση να βάφουν πάνω στην ήδη υπάρχουσα mascara..


Radiant studio perfect mascara,αφήνει απίστευτο μωβ χρώμα. Δίνει πολύ ένταση στις βλεφαρίδες,χαρίζει μήκος και καμπυλότητα.Ευτυχώς δεν κομπιάζει τις βλεφαρίδες και την φοράω κυρίως πρωι,ειδικά στο φως του ήλιου το χρώμα της φαίνεται ακόμα περισσοτερο..

03 λοιπόν το νουμεράκι της,όσες αγαπάτε το μωβ χρώμα σίγουρα θα σας αρέσει. Σε συνδυασμό με ένα μωβ μολύβι φαίνεται ακόμα πιο ωραία αλλα φυσικά και μόνη της,κλέβει τα βλέμματα..


Και τέλος,πάμε σε κάτι πιο σκούρο,μια mascara χρώματος καφέ απο την εταιρεία Korres,την mascara black Volcanic Minerals 3D Volume.
Χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες και με αρκετά περάσματα νιώθω οτι μου τις γυρίζει κιόλας. Δεν τις βαραίνει καθόλου και δεν τις κομπιάζει. 

Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα,σε μαύρο και καφέ.Το 02 ειναι η καφέ απόχρωση. Μην νομίζετε οτι κάποιος θα καταλάβει οτι έχετε βάλει καφέ mascara αν την πάρετε, απλά κάνει τις βλεφαρίδες να μην ειναι τόσο πολυ έντονες,οσο θα ήταν με μια μαύρη.Προσωπικά,θα την αγοράσω ξανά μόλις μου τελειώσει,μου αρέσει πολυ το αποτέλεσμα της.

Ποιά η άποψη σας για τις χρωματιστές mascara; Χρησιμοποιειτέ? Υπάρχει κάποια που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε στα review μας...Περιμένουμε και τις δικές απόψεις...

                                        Καλές βουτιές...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου