Σελίδες

31 Ιουλ 2013

Biokal products review...

Γειά σας αγαπημένες μου; Πως τα περνάτε;
Σήμερα το review,θα είναι λιγάκι μεγάλο γιατί έχουμε και πολλά πραγματάκια να δείξουμε.. Εξοπληστείτε με λίιιιγη υπομονή,καλή διάθεση και κάτι δροσιστικό...




Μάσκα πράσινη άργυλος σε μορφή πάστας,είναι πολυ καλή  ειδικά για όσες έχετε λιπαρό πρόσωπο.
Είναι ιδανική για χρήση και στο πρόσωπο αλλα και το σώμα.Την αφήνεις να δράσει για περίπου 20 λεπτά και 3επλένεις πολυ πολυ καλά.
Και ένα μικρό beauty tip αν νιώσεις οτι θα εμφανιστεί σπυράκι για 2-3 μέρες την εφαρμόζεις τοπικά και στο τέλος λές αντίο σπυράκι,αντί να κανεις παρέα μαζί του... :)


Baby oil,πολλαπλές οι χρήσεις του το ξέρετε και εσείς. Μπορείτε να το αναμείξετε με γαλλικό καφέ και να κάνετε pilling,αν το κάνετε κάθε βράδυ,θα δείτε μεγάλη διαφορά. Ή μπορείτε να κάνετε pilling και με ζάχαρη και να τρίψετε τα χέρια ή τα πόδια, τα κάνει πολυ μαλακά. Κάντε το και θα με θυμηθείτε.


Ξεβαφτικό νυχιών,πολυ δυνατό,αφαιρεί το χρώμα πολυ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα δυνατά.


Βαζελίνη σε δύο αρώματα βανίλια και σοκολάτα. Απίστευτο το άρωμα της σοκολάτας,εγώ βάζω κυρίως το βράδυ στα σημεία που ταλαιπωρούνται πιο πολυ,αγκώνες και φτέρνες...και όλο το βράδυ με παίρνει η μυρωδιά της σοκολάτας... χιχι


Lip balm καρύδα,πολυ ωραίο το άρωμα του. Τι άλλο να πω γι αυτο; Απλώνεται με το χέρι όπως και όλα τα lip balm, είναι πολύ ενυδατικό και χαρίζει μια φυσική λάμψη στα χείλη.


Με αντηλιακή προστασία SPF 25 , απορροφάται γρήγορα και θέλει συχνή ανανέωση. Κυρίως το χρησιμοποιώ στη παραλία.


Το συγκεκριμένο ειναι απο τη σειρά salon sport s,περιέχει βούτυρο κακάο,ενυδατώνει και αφήνει τα χείλη τρυφερά και χωρίς ρογμές.


 Στην ίδια κατηγορία και αυτό,αφήνει την αίσθηση του gloss.

Μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα jumbo και στα hondos center.
Ή στο site τους : http://www.biokalcosmetics.gr/greek/


Τα έχετε δοκιμάσει εσείς;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου